Αρχική » Με ένα ανατρεπτικό περίπτερο, η εταιρεία Λακιώτης ξεχώρισε στην φετινή έκθεση XENIA!
Media

Με ένα ανατρεπτικό περίπτερο, η εταιρεία Λακιώτης ξεχώρισε στην φετινή έκθεση XENIA!

Η παρουσία της εταιρείας Λακιώτης ξεχώρισε στην φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Το ανατρεπτικό περίπτερο της εταιρείας είχε σχεδιαστεί έχοντας σαν concept ένα bar, το οποίο είχε ντυθεί εξ’ολοκλήρου με πλακάκια ενώ ακόμα και η διακόσμηση στα ράφια του bar περιλάμβανε κλωστρά σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Περιμετρικά το περιπτέρου υπήρχαν επιβλητικά πάνελ ποικίλλων χρωμάτων και υφών που δημιουργούσαν μοναδικά ανοίγματα, για την ευκολότερη πρόσβαση στον κεντρικό χώρο του περιπτέρου. Η χρήση των πάνελ σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλακίδια έδιναν μια αίσθηση πολυτέλειας στο περίπτερο.

Τον χώρο συμπλήρωναν αρμονικά ψηλά τραπέζια οι επιφάνειες των οποίων είχαν κατασκευαστεί από πλάκες μεγάλων διαστάσεων Infinity. Οι συγκεκριμένες πλάκες επιλέχθηκαν όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής τους εμφάνισης αλλά και λόγω της εξαιρετικής αντοχής τούς, μιας και δεν χαράσσουν και δεν παρουσιάζουν σημάδια φθοράς. Ταυτόχρονα, σε αντίθεση με άλλα φυσικά υλικά δεν επηρεάζονται από την θερμότητα ή από οξέα, καθιστώντας τις έτσι, ιδανική επιλογή και για την κατασκευή πάγκων κουζίνας.

Μεταξύ των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία Λακιώτης είναι οι διεθνούς φήμης Geberit, Ideal Standard, Roca, Grohe, Piccadilly, Energie Ker, Marca Corona, Infinity, Tuscania, Pamesa, Kerakoll, Mapei, Franke κτλ.

Recent Comments