Αρχική » Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη μητέρα του ο 29χρονος
Ελλάδα

Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη μητέρα του ο 29χρονος

Ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη - Το κουζινομάχαιρο εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Με κουζινομάχαιρο φέρεται πως δολοφονήθηκε η 60χρονη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμα της στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έφερε αρκετά χτυπήματα από μαχαίρι οικιακής χρήσης το οποίο εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος από τους αστυνομικούς της Σήμανσης που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν λίγο πριν τις 17.30 όταν ο 29χρονος γιος είχε άγριο καβγά μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, με την 60χρονη μητέρα του με την οποία ζούσαν μαζί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

20221221_175517_0_
20221221_175739
20221221_175939

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους της γειτονιάς στην οδό Παπαδιαμάντη, άκουσαν έντονες φωνές από το διαμέρισμα, ωστόσο δε μπορούσαν να φανταστούν ότι ο γιος θα σκότωνε τη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, ενώ κατά πληροφορίες ο γιος καθόταν στην πολυθρόνα του διαμερίσματος και δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Από την αρχή κρίθηκε ότι ήταν ο βασικός ύποπτος, ενώ λίγη ώρα αργότερα φερεται ότι ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος και συνελήφθη. Σημειώνεται ότι ο 29χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Φως στα ακριβή αίτια που η 60χρονη έχασε τη ζωή της αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments