Αρχική » Νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση βιασμού της ανήλικης από τον 54χρονο ναυτικό
Ελλάδα

Νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση βιασμού της ανήλικης από τον 54χρονο ναυτικό

«Έχω πάει με αρκετούς…». Αυτή ήταν η φράση που φέρεται να είπε η 15χρονη στους αστυνομικούς αλλά και στον ψυχολόγο κατά την διάρκεια της κατάθεσης της για την υπόθεση βιασμού της από τον 54χρονο ναυτικό και ανατρέπει τα δεδομένα που ήταν γνωστά μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η ανήλικη, η οποία κλείνει τα δεκαπέντε χρόνια σε λίγους μήνες με τον νόμο να αντιμετωπίζει την περίπτωση της με διαφορετικό τρόπο, δεν θέλησε να πει συγκεκριμένο αριθμό αντρών. Οι αρχές ασφαλείας εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε μια νέα «υπόθεση Σεπολίων» με «πρωταγωνιστή» ένα παιδί. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών όμως δεν στέκονται μόνο σε αυτά τα λόγια του κοριτσιού και θα προσπαθήσουν να αντλήσουν στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν όσα φέρεται να έχει καταθέσει, και από το κινητό της τηλέφωνο το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Άγνωστο επίσης παραμένει, πως βρέθηκε στην κατοχή της η προπληρωμένη κάρτα στο όνομα του 54χρονου, χωρίς η ίδια να αντιληφθεί πως συνέβη κάτι τέτοιο. 

Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι «γνώριζε ότι η κόρη της μιλούσε με κάποιον μέσω της εφαρμογής Snapchat και ότι της είχε δείξει το ενδιαφέρον του» αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήξερε το παραμικρό για σεξουαλική συνεύρεση. 

Την ίδια στιγμή, ο 54χρονος ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί, αρνήθηκε να καταθέσει στους αστυνομικούς. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται έχουν αφήσει άφωνους τους συναδέλφους του στα καράβια που δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό. Ωστόσο, οι φωτογραφίες, αγοριών και κοριτσιών, που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών. «Πρέπει να διερευνήσουμε τι φωτογραφίες είναι αυτές. Είναι από σεξουαλικές πράξεις με ανήλικα παιδιά στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος; Ήρθαν στην κατοχή του από κάποιο τρίτο πρόσωπο; Όπως και να έχει υπάρχουν ποινικές ευθύνες με τις οποίες πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν από την δικαιοσύνη την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 54χρονου ναυτικού, το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και αλλά παιδιά να έχουν συνευρεθεί μαζί του σεξουαλικά. 

Πηγή zougla.gr

Recent Comments