Αρχική » Οι Thrash/Death Act The Hill Is Burning κυκλοφορούν το διπλό single “The Dreamer” και “From Away”
Ξένες Κυκλοφορίες

Οι Thrash/Death Act The Hill Is Burning κυκλοφορούν το διπλό single “The Dreamer” και “From Away”

Οι The Hill Is Burning είναι ένα Thrash/Death metal συγκρότημα από το νησί Reunion, με έδρα τον νότιο Ινδικό Ωκεανό. Από ηφαιστειακό νησί, ο ΘΙΒ κρατά τον εκρηκτικό τρόπο της μουσικής του! Μεταξύ των thrash των Sepultura (Beneath the rests και της περιόδου Arise) progressive πινελιάς όπως το Nevermore και blastbeat από death metal μπάντα όπως Aborted ή Benighted, το The Hill Is Burning είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων.

“The Dreamer”: “Το συγκεκριμένο τραγούδι, είναι ένα τραγούδι mid tempo, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα μακράς δουλειάς, προσπαθήσαμε να γράψουμε κάτι που μιλάμε σε όλους!”- The Hill Is Burning.

“From Away”: «Με αυτό το τραγούδι, έχουμε κολλήσει στη διαστημική κάψουλα, το κενό παντού, ο φόβος για παρέα και η τρέλα που περιμένει… βρες τον τρόπο να κρατάς το κεφάλι κρύο!», λέει η μπάντα.

Αυτά τα δύο τραγούδια ερμηνεύονται από το The Hill Is Burning, στο στούντιο παραγωγής audioworks με τον Chris Clancy, υπό την επίβλεψη του Colin Richardson.

«Μιλάμε για ζωή και οικογένεια, μας επιφυλάσσουν απροσδόκητα πράγματα, μερικές φορές οδυνηρές, αλλά και καλές στιγμές και όμορφες συναντήσεις! Παρά τις παγίδες, προσπαθούμε να το εκτιμήσουμε! », λέει η μπάντα.

“The Dreamer”: https://open.spotify.com/album/1DeuCvsferh69xDIWFhlCq

“From Away”: https://open.spotify.com/track/5gWRq6zalZtVeWjqElqpAO?si=d0a783e5ac394d1a&nd=1

Latest shows: Garage Sounds – The Dwarves – EYEHATEGOD – Earthless – Mars Red Sky – Doom – Nasty – Belphegor – Entombed – Fear Factory –  S.O.H – Surra – Magüerbes – Menores Atos – Test – Acidez –

Recent Comments