Αρχική » Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-1: Τον φρέναρε στο τέλος
Αθλητικά

Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-1: Τον φρέναρε στο τέλος

Ο Ολυμπιακός Β' προηγήθηκε, αλλά η ΑΕΚ Β' βρήκε την απάντηση στο τέλος της αναμέτρησης (1-1).

Η ΑΕΚ Β’ κατάφερε στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό Β’ (1-1) που είχε προηγηθεί από το πρώτο μέρος στο ντέρμπι της Β’ Εθνικής στον Ρέντη. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το αήττητο σερί οκτώ αγώνων με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπα στο 14’ (απόκρουση του Χατζηεμμανουήλ σε τετ-α-τετ), ενώ η ΑΕΚ επιχείρησε μόνο στο 17’ με τον Παρρά να φτάσει στο γκολ. Στο 41’, όμως, ο Νεμάνια Νίκολιτς με σουτ από πλάγια θέση (μετά από κάθετη του Ιάγκο Ιμπαγάσα) νίκησε τον τερματοφύλακα της «Ένωσης» και άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

Η ΑΕΚ είχε ευκαιρία στο 55’ με τον Μαχαίρα για να ισοφαρίσει, ενώ ο Νίκολιτς απείλησε με σέντρα σουτ στο 77′ σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο στην επανάληψη. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πίεσε στο τέλος, είχε δοκάρι με τον Παρρά μετά από απόκρουση του Παπαδούδη στο 93′ και ισοφάρισε με κεφαλιά του Χριστόπουλου στο 94′ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο διαιτητής Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο έδειξε κίτρινη σε Κατσικά, Απ. Χριστόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Λιάτσος (68′ Καράκουτης), Σουρλής, Μαρίνος (68′ Αργυρίου), Ι. Ιμπαγάσα (60′ Πινακάς), Κωστή, Μπα (87′ Σαπουντζής).

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Κάτσικας (46′ Γκολφίνος), Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Ραντόνια, Λέλεκας, Νούλας (55′ Γερολέμου), Πάρρας, Τζούντα Γκαρσία (55′ Κ. Σταμούλης), Απ. Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments