Αρχική » Ο Μάνος Τάκος στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ρόδο τραγουδά ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό!
Θέατρο

Ο Μάνος Τάκος στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ρόδο τραγουδά ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό!

Στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου, η Ρόδος γίνεται τόπος συνάντησης καλλιτεχνών. Όλες οι δράσεις έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου με ελεύθερη είσοδο στο κοινό. Στις 4 Νοεμβρίου η τελετή έναρξης αγκάλιασε την δράση με τίτλο «ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ» με ένα πλούσιο πρόγραμμα που τόνιζε την ιδέα της αλληλεπίδρασης επί σκηνής ανθρώπων με διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας σε μία ιδέα της Ουρανίας Φυλτζανίδη, ενώ στις 5 και 6 Νοεμβρίου το πρόγραμμα περιλάμβανε θεατρικά εργαστήρια και παραστάσεις για όλη την οικογένεια.

Στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου βρέθηκε ο τραγουδιστής Μάνος Τάκος, όπου ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία «Μίλα» με την συνοδεία των παιδιών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος νεότητας, που με την σειρά τους ερμήνευσαν παράλληλα το τραγούδι στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Ένα τραγούδι πέρα για πέρα αληθινό που μιλάει στις καρδιές μας, ενάντια στην μάστιγα της κακοποίησης και του ρατσισμού!

Το «Μίλα» αγαπήθηκε από τον κόσμο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού περνάει το μήνυμα πως ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς! Το τραγούδι αγκάλιασαν Γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης. Ακούστε το τραγούδι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=NU-c55h3HNE

Ο Μάνος Τάκος στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ρόδο τραγουδά ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό! Ένα τραγούδι πέρα για πέρα αληθινό που μιλάει στις καρδιές μας, ενάντια στην μάστιγα της κακοποίησης και του ρατσισμού!

Recent Comments