Αρχική » Ο Πέτρος Ιακωβιδης φωταγώγησε το δέντρο και τραγούδησε live στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων της Θεσσαλονίκης με τον Palmo 96,5!
Media

Ο Πέτρος Ιακωβιδης φωταγώγησε το δέντρο και τραγούδησε live στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων της Θεσσαλονίκης με τον Palmo 96,5!

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης φόρεσε τα γιορτινά του και μαζί με το ολοκαίνουριο ραδιόφωνο της πόλης, τον «PALMOS 96,5» υποδέχτηκαν τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων, στην πλατεία Αριστοτέλους, η οποία πλημμύρισε από κόσμο!

Οι «μαγεμένες γιορτές» ξεκίνησαν με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων  διάρκειάς 5 λεπτών που γέμισαν με την λάμψη των Χριστουγέννων τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας  απένειμαν στον ερμηνευτή και δημιουργό Πέτρο Ιακωβίδη τιμητική πλακέτα για το τραγούδι «Οδός Τσιμισκή» ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας για την πολύτιμη συμβολή του στη ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη ενός ιστορικού δρόμου της πόλης.

Η έλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης της δεκαετίας που διανύουμε. 

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης κατέκλισε όχι μόνο την Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και την οδό Μητροπόλεως και Τσιμισκή και τους παρακείμενους δρόμους,  αποδεικνύοντας ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του.

Οι μαγικές εικόνες της Θεσσαλονίκης με την κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 18 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, καθώς και τα 50.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, αλλά και το υπέροχο ξύλινο σπιτάκι του «PALMOS 96.5» που βρίσκεται στην καρδιά του εορταστικού διάκοσμου, εντυπωσίασαν ακόμα και το πρακτορείο Reuters που φιλοξένησε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της γεμάτης με κόσμο πόλης από ψηλά.

Η τελετή έναρξης των Χριστουγέννων ήταν γεμάτη εκπλήξεις, happenings και πολλή μουσική από τον «PALMO 96,5»  και επιφύλασσε μεγαλύτερο πάρτι των γιορτών με τον Πέτρο Ιακωβίδη σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη συναίσθημα, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Οι «μαγεμένες γιορτές» συνεχίζονται…

Παρουσίασε ο Τάσος Σοφρωνίου

PALMOS 96,5

Η καρδιά της pop μουσικής!

#palmos965 #ikardiatispopmousikis #xmas22

Recent Comments