Αρχική » Παναθηναϊκός- Βόλος 0-0: «Γκέλα ολκής» στη Λεωφόρο!
Αθλητικά

Παναθηναϊκός- Βόλος 0-0: «Γκέλα ολκής» στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Βόλο, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 στη Λεωφόρο και έχασε έδαφος στη «μάχη» του τίτλου. Μοιραίος ο Σπόραρ που έχασε πέναλτι στο 97’

Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να παραμείνει στη «μάχη» του τίτλου με πολλές πιθανότητες, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην πολύ καλά στημένη άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ ο Σπόραρ ήταν ο… μοιραίος παίκτης, καθώς έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Από το 20′ και έπειτα ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο μισό γήπεδο, προσπαθούσε να κάνει κλεψίματα και στηριζόταν κυρίως στο δίδυμο Χουάνκαρ – Μαντσίνι, καθώς είχε προβλήματα στον κεντρικό άξονα.

Οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας είχαν καταφέρει να «μπλοκάρουν» τον αντίπαλό τους διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους έχοντας σωστά οργανωμένο το πλάνο τους.

Παρά τις εξάρσεις του Μπερνάρ και του Χουάνκαρ οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι στον Κλέιμαν και το πρώτο μέρος έληξε 0-0.

Παρά την συντριπτική εδαφική υπεροχή του ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απειλήσει την άμυνα του Βόλου, που συνέχισε να έχει διπλή ζώνη άμυνας.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς αδυνατούσαν να βρουν τους διαδρόμους για να φτάσουν απέναντι στον Κλέιμαν με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να κρατάει τους Σένκεφελντ, Σάρλια και Κώτσιρα, την ώρα που κανείς από τον Βόλο δεν περνούσε το κέντρο.

Στις καθυστερήσεις ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι από τον Λούνα, που έκανε χέρι, αλλά στο 97’ ο Κλέιμαν κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Σπόραρ.

Έτσι οι Βολιώτες πήραν την ισοπαλία με το τελικό 0-0 και οι «πράσινοι»… χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!


Μικρογραφία

Παναθηναϊκός- Βόλος 0-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: –

Κίτρινες: Μαντσίνι (31’) -Κάτσε (4΄), Ντέλετιτς(20’), Σιέλης (43’), Τάχατος (52’), Γκάγκι (66’), Μπαριέντος (98′)

Κόκκινη: –

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι- Σένκεφελντ, Σάρλια, Κώτσιρας, Χουάνκαρ- Ρούμπεν (77’ Κουρμπέλης), Τσέριν (80’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ- Παλάσιος, Μαντσίνι (66’ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (66’ Σπόραρ)

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν-Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Τσοκάνης- Ντέλετιτς, Γκάγκι (85’ Μεταξάς), Εσκοβάλ, Κάτσε, Τάχατος (λ.τ. 70’ Πιρές) – Οζέγκοβιτς.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments