Αρχική » Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2: Πρώτος και καλύτερος στα πλέι άουτ
Αθλητικά

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2: Πρώτος και καλύτερος στα πλέι άουτ

Ο ΟΦΗ με αυτογκόλ του Χουχούμη στο 84’ και τέρμα του Γκρόνινγκ στο 94' επικράτησε στο Αγρίνιο 2-0 του Παναιτωλικού που είχε τρία δοκάρια!

Ο Παναιτωλικός είχε τρία δοκάρια αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που στο φινάλε πανηγύρισε μια νίκη (0-2) που του έδωσε και την πρωτιά στα πλέι άουτ, ότι και να γίνει στο ματς του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ανοιχτό από τα πρώτα λεπτά το ματς, με τον ΟΦΗ να θέλει να πιέσει ψηλά και να κλέψει μπάλες ενώ ο Παναιτωλικός στην κόντρα προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα ενώ και από στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ) είχε καλές στιγμές, από τις καλές εκτελέσεις του Μπουζούκη.

Ο Ντίκο άνοιξε το σκορ στο 8’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ ήταν οριακά οφ σάιντ ενώ στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους το ματς…άναψε με τον Παναιτωλικό να έχει δοκάρι με τον Στάγιτς και μια πολύ καλή στιγμή με τον Καρέλη, ενώ ο ΟΦΗ με τον Λάρσον απείλησε.

Ο Παναιτωλικός μπήκε φορτσάτος στην επανάληψη. Ο Μπουζούκης πήρε την μπάλα στα πόδια του, μοίρασε ωραία το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν αλλά στάθηκαν και πάλι άτυχοι με τον Καρέλη να σημαδεύει αυτή τη φορά το δοκάρι (49’) ενώ ο ίδιος είχε και πάλι κεφαλιά στο δοκάρι (69’), με τον ΟΦΗ στο 57’ να πανηγυρίζει όπως και στο πρώτο μέρος με τον Ντίκο αλλά και πάλι τον φορ των Κρητικών να είναι εκτεθειμένος και το γκολ να μην μετράει.

Και ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε στο 0-0, ο ΟΦΗ με ένα τυχερό γκολ – αυτογκόλ για την ακρίβεια του Χουχούμη στο 84′ – με τον Γκρατερόλ να έχει ευθύνη φυσικά στο τέρμα, πήρε κεφάλι στο σκορ και στο 94′ ο Γκρόνινγκ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Παναιτωλικού

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Σκόρερ: 84′ αυτογκόλ Χουχούμης, 94′ Γκρόνινγκ


Οι συνθέσεις…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ – Μλάντεν, Γιάκομπ Λάρσον, Στάγιτς, Χουχούμης – Τσιγγάρας (74’ Νικολάου), Ντίας, Ξενιτίδης (80’ Κολοβός) – Μπουζούκης (64’ λ. τρ. Ντουάρτε), Βοΐλης (80’ Σενγκέλια), Καρέλης (80’ Πέδρο)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος – Διαμαντής, Γιαννούλης (60’ Μπιφουμά), Γιόχου – Έρικ Λάρσον, Θοράρινσον (76’ Μαρινάκης), Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς (76’ Αποστολάκης) – Φελίπε (86′ Φαλατάχ), Ντίκο (76’ Γκρόνινγκ)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments