Αρχική » ΠΑΟΚ – Βόλος 4-2: Υγιεινός περίπατος…
Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Βόλος 4-2: Υγιεινός περίπατος…

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του Βόλου (4-2) στην Τούμπα, σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βόλος αποδείχθηκε ιδανικός αντίπαλος προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βγάλει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να «καθαρίζουν» το ματς ουσιαστικά μέσα σε ένα 20λεπτο στο α’ μέρος, με το σκορ να είναι ήδη 3-0 στο 27′.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε και τέταρτη φορά πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος, γεγονός που μετέτρεψε την επανάληψη σε τυπική διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε στο β’, ο Βόλος το εκμεταλλεύθηκε πετυχαίνοντας δύο γκολ, και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που ο Βόλος σκέφτεται ήδη το κρίσιμο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη, ο οποίος άλλωστε είναι ο βασικός αντίπαλος της ομάδας της Μαγνησίας στη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης…

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ – Βόλος 4-2

Σκόρερ: 6′ Ίνγκασον, 16′, 27′ Νάρεϊ, 45’+4′ Ντάντας – 58′ Τσοκάνης, 88′ Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: 72′ Γκάγκι

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια (78’ Λύρατζης) Ράφα Σοάρες Κάργας Ίνγκασον – Αουγκούστο (35’ λ. τρ. Σβαμπ) Ντάντας – Νάρεϊ (78’ Μπίσεσβαρ) A. Ζίβκοβιτς Ελ Καντουρί (18’ λ. τρ. Τάισον) – Ολιβέιρα (78’ Τόμας).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Σιέλης Εσκοβάλ Λούνα – Κάτσε (46’ Μεταξάς) Τσοκάνης (64’ Οζέγκοβιτς) Μπαριέντος (82’ λ. τρ. Καρτάλης) – Ντέλετιτς Γκάγκι (73’ Σι) Πιρές (73’ Τσιρίνος).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments