Αρχική » Το μαύρο τζιπ «δείχνει» τους δράστες της δολοφονίας του 39χρονου
Ελλάδα

Το μαύρο τζιπ «δείχνει» τους δράστες της δολοφονίας του 39χρονου

Το μαύρο τζιπ έχει καταγραφεί σε νυχτερινά μαγαζιά τα οποία φέρεται να ήλεγχαν οι Αλβανοί της «ομάδας L»

Είναι το μαύρο, πολυτελές τζιπ, μάρκας Cadillac το οποίο βρέθηκε παρκαρισμένο στη συμβολή της οδού Κασταμονής με την οδό Ρόδων στην Νέα Ιωνία, ελάχιστα μέτρα από το καφέ όπου έγινε η φονική συμπλοκή τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Το πολυτελές όχημα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς φέρεται να ανήκει σε ένα από τα επτά άτομα που ενεπλάκησαν στον αιματηρό καβγά που προκάλεσε τον θάνατο του 39χρονου Αλβανού υδραυλικού, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στην καφετέρια για να παρακολουθήσει αγώνα του Champions League

5814975
To τζιπ που βρέθηκε παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια στη Νέα Ιώνια

Πρόκειται για έναν από τους τουλάχιστον οχτώ, «σκληρούς» ποινικούς Αλβανούς οι οποίοι αποτελούν μέλη της «Ομάδας L».

Μια συμμορία η οποία κρύβεται πίσω από το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου, Αλβανού υδραυλικού στο καφέ της Νέας Ιωνίας και ελέγχει «ροζ» στούντιο και ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Videoframe_20230223_125654_com_huawei_himovie_overseas_edit_47243404454249

Η συμμορία φέρεται να κάνει κουμάντο και σε γνωστό club στην περιοχή των Σεπολίων στο οποίο εμφανίζεται το μαύρο πολυτελές τζιπ των δραστών της Νέας Ιωνίας.

Σε εικόνες που έχουν ανέβει στη σελίδα του club στα social media διακρίνεται το μαύρο, πολυτελές όχημα να σταθμεύει μπροστά από το νυχτερινό μαγαζί και από μέσα να βγαίνει μια τραγουδίστρια η οποία θα εμφανιζόταν στην πίστα του.

jeep_maketa
Το επίμαχο τζιπ έξω από club στα Σεπόλια

Το συγκεκριμένο club είχε απασχολήσει τις Αρχές την εποχή της πανδημίας καθώς εν μέσω καραντίνας είχε διοργανωθεί παράνομο live με γνωστό όνομα της πίστας.

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments