Αρχική » Το Garage Rock συγκρότημα Insanidade κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ “Dogs Of The Subway”
Ξένες Κυκλοφορίες

Το Garage Rock συγκρότημα Insanidade κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ “Dogs Of The Subway”

Το “Dogs Of The Subway” είναι το τέταρτο άλμπουμ και το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Insanidade. Το άλμπουμ έχει εννέα κομμάτια και η παραγωγή έγινε από τον μπασίστα και παραγωγό Gustavo Vázquez στο στούντιο RockLab στην Anápolis/Go -Brazil.

Το “Dogs Of The Subway” φέρνει σχεδόν όλες τις επιρροές των συγκροτημάτων, ήχους που κυμαίνονται από παραδοσιακό Rock n Roll, Punk, Trash Metal, Stoner/Doom, Hard Rock. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα αναμειγνύει σχεδόν όλες τις επιρροές του, είναι ένα άλμπουμ βασισμένο στο Rock n Roll που πίνει στην πηγή των The Stooges, MC5 και The Hellacopters.

Υπάρχουν 9 κομμάτια που είναι όλα καθαρή ροκ μουσική. Το εξώφυλλο του άλμπουμ ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Victor Jam (Bicicleta sem Brake) που έκανε ήδη το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος «Hello Suckers» και του άλμπουμ «Ao Vivo».

“Dogs Of The Subway”: https://open.spotify.com/album/08L4UeRdHVbmbDsOWq9fFl

Το “Get Away” είναι το εναρκτήριο κομμάτι του νέου άλμπουμ “Dogs Of The Subway” από το συγκρότημα Insanidade. Το κομμάτι φέρνει μια υψηλή ενέργεια στο άλμπουμ, ένα πολύ Rock n Roll κομμάτι με επιρροές από τους The Hellacopters και τους Motorhead. Οι στίχοι μιλούν για ελευθερία, σαρκασμό, εγωισμό και νιάτα. Είναι ένας απλός και πολύ Rock n Roll στίχος.

“Get Away”: https://www.youtube.com/watch?v=BelQ4VVivQQ

Recent Comments