Αρχική »  Υποδεχόμαστε το 2023 με το πολυαναμενώμενο γούρι της εταιρείας Michas.
Media

 Υποδεχόμαστε το 2023 με το πολυαναμενώμενο γούρι της εταιρείας Michas.

Τα γούρια αποτελούν το σύμβολο της ευημερίας και είναι ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας τις γιορτινές ημέρες και ειδικότερα στο ξεκίνημα του νέου έτους! Η εταιρία Michas Fine Jewllery & Watches βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να δημιουργήσει το πιο ιδιαίτερο γούρι. Μαζί με την πιο γλυκιά ευχή θα αποτελέσει ένα μοναδικό δώρο για τις φετινές γιορτές. Το κόσμημα – γούρι της εταιρίας Michas έρχεται σε πρώτο πλάνο αφού θα απογειώσει τα γιορτινά σου σύνολα και θα μετατρέψει κάθε σου εμφάνιση σε statement look.

Το κοσμηματοπωλείο MICHAS είναι γνωστό για τα μοναδικής αισθητικής και ποιότητας κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής. Κάθε κόσμημα αποτελεί ένα έργο τέχνης γεννημένο από τα χέρια του Αριστείδη Μίχα για να χαρίσει μοναδικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο συνδυασμός της ασυναγώνιστης ποιότητας και της ποικιλίας από αριστοκρατικά κοσμήματα αποτελούν ορόσημο στην καθημερινή πορεία του κοσμηματοπωλείου, παρέχοντας κομψότητα και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών.

Στο κατάστημά του στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9), εκτός από το υπέροχο αυτό γούρι, θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής. Τις μοναδικές δημιουργίες θα βρείτε επίσης διαδικτυακά στο e-shop www.michas-watches.gr.

Στις φωτογραφίες μας βλέπουμε 3 υπέροχα κοσμήματα από την φετινή κολεξιόν Michas

. Το κοσμηματοπωλείο Michas Fine Jewllery & Watches βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να δημιουργήσει το πιο ιδιαίτερα κοσμήματα Μαζί με την πιο γλυκιά ευχή θα ειναι ένα μοναδικό δώρο για τις φετινές γιορτές.

Recent Comments