Αρχική » Φρένο στο αρνητικό σερί των Βοιωτών: Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0
Αθλητικά

Φρένο στο αρνητικό σερί των Βοιωτών: Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0

Τον πρώτο του βαθμό έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες πήρε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Λιβαδειά και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Λάμπρος Κατσώνης» για την 24η αγωνιστική της Super League σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και έκαναν ήδη δύο σουτ μέχρι το 5΄με τους Βρακά και Σακό. Οι «πράσινοι» είχαν τον πρώτο λόγο και προσπαθούσαν μάταια να απειλήσουν την εστία του Γκρατερόλ. Τα «καναρίνια» απείλησαν για πρώτη φορά στο 38’ με τον Καρέλη να πετάγεται στην πλάτη της άμυνας και τον Γκριφ να τον σταματά.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με διαφορετική εικόνα αφού οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου απείλησαν στο 48’ με τον Κολοβό και στο 51’ με τον Ντουάρτε.

Παρόλα αυτά, ο Λεβαδειακός έφθασε μια ανάσα από το 1-0 στο 57’ όταν ο Παναγιώτου έκανε μια σέντρα από τα αριστερά και με την κόντρα του Μλάντεν πήρε περίεργη τροχιά. Ο Γκράτερολ με ωραία επέμβαση απομάκρυνε με τις γροθιές, πριν η μπάλα περάσει στα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου, Νίκας (69′ Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ, Βρακάς, Γιαννιώτας (80′ Συμελίδης), Σακό (74′ Δούμτσιος).

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (63′ Ανιόρ), Ντουάρτε, Καρέλης (80′ Σίλβα).

Η μικρογραφία
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 0-0
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς – Λάμπρος Κατσώνης
Σκόρερ: –
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Σακό – Χουχούμης, Ντίαζ
Κόκκινη: –

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments