Αρχική » Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος πιλότου: «Αξίζει την τιμωρία του και την θέλει» (video)
Ελλάδα

Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος πιλότου: «Αξίζει την τιμωρία του και την θέλει» (video)

«Σε καμία περίπτωση ο εντολέας μου δεν έχει σκοπό να αμαυρώσει την τιμή της Καρολάιν. Αξίζει την τιμωρία του. Θέλει την τιμωρία του ως προς αυτό. Παρόλα αυτά λέει τις καταστάσεις όπως έγιναν. Δίνει τη δική του εκδοχή του», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αλέξανδρος  ο Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου συζυγοκτόνου.

 Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» περιέγραψε την πολύωρη διαδικασία στον ανακριτή, που διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες. «Δόθηκαν όλες οι διευκρινήσεις στην ήδη υπάρχουσα ομολογία του κατηγορουμένου για εκείνη την πράξη. Με πληθώρα ερωτήσεων που έγινε από τον ανακριτή διαφώτισε τι έγινε εκείνη τη μοιραία νύχτα και  μόνο. Μια πράξη που έχει ομολογήσει. Ζητάει την τιμωρία του. Σε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του. Κατέθεσε κάποια γεγονότα και αναλύει αυτή την άδικη πράξη στην οποία προέβη».

Αναφορικά με την τύχη της μικρής Λυδίας ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι «οι εντολές που έχω λάβει είναι το καλύτερο για το παιδί. Θέλει την από κοινού επιμέλεια των δύο οικογενειών».

Σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο συνήγορος υπεράσπισης το χαρακτήρισε “οικογενειακή τραγωδία” και τόνισε ότι το αδίκημα είναι πολύ σοβαρό. Όσον αφορά στο αν η υπεράσπιση αμφισβητεί τα στοιχεία του κατηγορητηρίου και ειδικότερα όσα προέκυψαν από την ανάλυση των καμερών, του smart watch της άτυχης Καρολάιν και του κινητού τηλεφώνου του καθ’ ομολογία δράστη ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι ο ανακριτής έχει υποβάλει αίτημα να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα του εσωτερικού σπιτιού.

 

 

www.ertnews.gr

Το άρθρο Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος πιλότου: «Αξίζει την τιμωρία του και την θέλει» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Recent Comments