Αρχική » FHEDESH -single “Warning Signs” από το ομώνυμο άλμπουμ
Ξένες Κυκλοφορίες

FHEDESH -single “Warning Signs” από το ομώνυμο άλμπουμ

Ο FHEDESH είναι ένας Δομινικανο-Αμερικανός DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στην νυχτερινή και μεταμεσονύχτια σκηνή του Λος Άντζελες παίζοντας σε αποθήκες στη Νότια Καλιφόρνια. Αντλώντας έμπνευση από τις πρακτικές του βαμπιρισμού και της σκοτεινής θεατρικής έκφρασης, η μουσική του FHEDESH προκαλεί το αίσθημα του κακού, αλλά και της εξεζητημένης όσο και προκλητικής κομψότητας, ενώ διερευνά επίσης τις έννοιες της αθανασίας και του πολυτελούς βίου. 

Η μυστηριώδης ζωή του FHEDESH είναι παράλληλη με αυτήν ορισμένων από τις πιο σκοτεινές φιγούρες του κόσμου, έτσι οι ακροατές θα βρουν τη σκοτεινή μουσική και θεατρική έκφρασή του να παραλληλίζεται με την Witch House Experimental, την Trap & την Electronic Music, ενώ ο ίδιος είναι ο δημιουργός και υπεύθυνος του Drac’Haus, του Νο.1 underground gothic club του Λος Άντζελες. 

Το νέο άλμπουμ του FHEDESH “Warning Signs” κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου 2021 και το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το ομότιτλο τραγούδι “Warning Signs”. 

Tags

Recent Comments