Αρχική »  IMMORTALIZER – νέο άλμπουμ “Born For Metal” + νέο official animation video feat. Ralf Scheepers… ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!!!!
Ξένες Κυκλοφορίες

 IMMORTALIZER – νέο άλμπουμ “Born For Metal” + νέο official animation video feat. Ralf Scheepers… ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!!!!

O Dave D.R. είναι ένας πολυ-οργανοπαίκτης καλλιτέχνης και ερμηνευτής από το Οντάριο του Καναδά. Το 2016 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP σε CD & 7″ βινύλιο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020. Προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, ώστε να δημιουργεί νέα και συναρπαστική μουσική. Όταν άρχισε να γράφει υλικό για τους Immortalizer ήθελε να δημιουργήσει κάτι πρωτότυπο, αλλά με μια vintage αίσθηση σε αυτό. Στόχος του δεν είναι να αντιγράψει ό, τι έχει ήδη γίνει, αλλά να συμβάλει με κάτι φρέσκο και διασκεδαστικό. Ελπίζει ότι θα συμφωνήσετε μόλις ακούσετε τη μουσική. 

Οι Immortalizer κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Born ForMetal” την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023! Με special guest φωνητικά από τον Ralf Scheepers στο single “We Were Born For Metal”! Η μίξη, το mastering και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε επίσης από τον Ralf Scheepers! Διατίθεται στο iTunes και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. Σύντομα προπώληση CD και βινυλίου!! 

Επίσης κυκλοφορούν και το  official animation video του single “We were born for metal” feat. Ralf Scheepers 

Recent Comments