Αρχική » NEO lyric video από τους THE LAST OBLATION (“Scales Of Fate” μέσα από το άλμπουμ “ÆSIR”)
Ξένες Κυκλοφορίες

NEO lyric video από τους THE LAST OBLATION (“Scales Of Fate” μέσα από το άλμπουμ “ÆSIR”)

Παρουσιάζοντας τους The Last Oblation, μια αδυσώπητη δύναμη στο βασίλειο του blackened death metal. Δημιουργήθηκαν ως σόλο project από τον οραματιστή μουσικό Juanjo Pérez το 2016 και σύντομα μεταμορφώθηκαν σε πλήρες συγκρότημα μαζί με άλλους μουσικούς. Το συγκρότημα έχει χαράξει μια διαδρομή ηχητικής καταστροφής, συνδυάζοντας διαφορετικές μουσικές επιρροές σε ένα μοναδικό και συνεχώς εξελισσόμενο στυλ που φιλοδοξεί να θέσει τον πήχη ψηλά για το μέλλον του είδους.

Οι φρενήρεις ζωντανές εμφανίσεις τους έχουν γοητεύσει το κοινό από το 2018. Το “Aurum Deceptio”, το ντεμπούτο single τους το 2017 κέρδισε τεράστια δημοτικότητα, οδηγώντας στην επέκταση του συγκροτήματος. Η κυκλοφορία του αναγνωρισμένου άλμπουμ τους “Ante Ruinam” το 2018 ενίσχυσε την κατάστασή τους.

Το 2020, οι The Last Oblation πέρασαν μια μεταμορφωτική φάση, κυκλοφορώντας το single “Minos” με ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο.

Το 2022 ίδρυσαν το δικό τους στούντιο ηχογράφησης, το Oblation Soundworks και αποκάλυψαν το “Ascend”, παρουσιάζοντας νέα όργανα και ενορχηστρώσεις, με ξεχωριστά κομμάτια όπως το “Diocane” ή το “Pantheon” να κάνουν πάταγο παγκοσμίως.

Το 2023, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 3ο άλμπουμ του «ÆSIR» το οποίο είχε την αληθινή ηχητική ουσία των The Last Oblation, βρίσκοντας το τέλειο ταίριασμα μεταξύ της ωμότητας, της τεχνικής και των συμφωνικών στοιχείων που είχαν γίνει συνώνυμα με τη σφραγίδα του συγκροτήματος με τα χρόνια.

Bandcamp: https://thelastoblation.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/TheLastOblation

Instagram: https://www.instagram.com/the_last_oblation

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHEQDlIuSWGcozaFYTjmHMA

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2OkfIs4CoBvvQLeZy22ici

Recent Comments