Αρχική » PERFECT MESS– Συνέντευξη στο CrunchyNewz
Συνεντεύξεις

PERFECT MESS– Συνέντευξη στο CrunchyNewz

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να καταπιαστείτε με τη μουσική;

Το πάθος γι’ αυτήν μιας και από μικρή ηλικία η επαφή μας μαζί της είναι καθημερινή, ο καθένας με τα δικά του ακούσματα και γούστα.

Είστε μέλος της spider music. Πως αισθάνεστε;

Αισθανόμαστε ότι μπήκαμε σε μια πορεία από την οποία θα αποκομίσουμε αμοιβαία οφέλη, με σκληρή προσπάθεια που θα προκύπτει από το αμείωτο πάθος μας για τη μουσική.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας σας ποιο είναι;

Με περίσσεια αγάπη για αυτό που κάνεις και ειλικρίνεια η προσπάθεια αναγνωρίζεται και ανταμείβεται.

Είναι καλό να γνωρίζουμε την αλήθεια ή μερικές φορές πρέπει να μένει κρυφή;

Όλα στο φως. Όταν εκφυλίζεσαι σαν άνθρωπος μπαίνεις και σε μονοπάτια σκοτεινά. Εμείς βαδίζουμε με γνώμονα την ειλικρίνεια που μόνο στο φως και στην αλήθεια σε οδηγούν.

Perfect Mess | Breathe | Official ReleaseⒸ

Όλα σας τα τραγούδια έχουν τύχει πολύ θετικής υποδοχής αλλά και αποδοχής. Τι νομίζετε ότι χρειάζεται να διαθέτει ένα τραγούδι για να οδηγηθεί στην επιτυχία;

Σίγουρα υπάρχουν πεπατημένες, χρόνια τώρα, στο πως να γράψεις ένα τραγούδι για να υπάρχει μια δομή που θα αναγνωρίσει ο ακροατής. Παρ’ όλα αυτά, και ειδικά στον πρώτο δίσκο, δεν πατήσαμε σε καλούπια, γράψαμε βάσει του συναισθήματος της στιγμής. Στο δεύτερο δίσκο τα πράγματα γίνανε πιο straight απλά γιατί αυτό μας προέκυψε κατά τον αυτοσχεδιασμό, εξού και το ότι υπάρχουν πιο catchy refrains και περισσότερες μελωδικές γραμμές.

Και τι πιστεύετε ότι κάνει έναν καλλιτέχνη αγαπητό και επομένως τον καταξιώνει στα μάτια των ακροατών, ή ένα συγκρότημα;

Η συνέπεια και η συνέχεια στην δισκογραφία είναι το ένα σκέλος και πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μας. Το δεύτερο, προφανώς είναι να αρέσουν τα τραγούδια μας άρα και η ειλικρίνεια που βγαίνει μέσα από αυτά. Τέλος όμως, πολλές φορές είναι οι συγκυρίες. Το πού θα βρεθείς με ποιον θα βρεθείς, ποιοι θα σε ακούσουν σε ποιο κοινό απευθύνεσαι, ένα σύνολο πολλών πραγμάτων που ίσως μερικές φορές να υπερσκελίζει σε σημαντικότητα την απάντηση στο ερώτημά σας.

Η μουσική πώς μπήκε στη ζωή σας; Πότε άρχισε το ταξίδι της πορείας σας ως μπάντα;

Η μουσική δεν μπήκε, εμείς μπήκαμε σε αυτή από τότε που γεννηθήκαμε. Εμείς την επιλέξαμε ως κάτι πολύ σημαντικό για τον ψυχισμό μας και την πορεία μας ως άνθρωποι. Το ταξίδι της μπάντας ξεκίνησε από την δεκαετία του 90 όταν βρέθηκαν μουσικά οι δύο Σπήλιοι (Φωνή/κιθάρες και τύμπανα) από τη μπάντα και ξεκίνησαν να τζαμάρουν. Στη συνέχεια γύρω στο 2011 προστέθηκε ο Γιάννης (μπάσο) και το 2012 οι Perfect Mess έγιναν πραγματικότητα. Στην πορεία προστέθηκαν αρκετά μέλη ως δεύτερη κιθάρα, αλλά τον τελευταίο χρόνο, ο παλιός μας φίλος Βασίλης Κουρκουτάς ο οποίος μίξαρε και το δεύτερο δίσκο, δέχτηκε την πρότασή μας και έγινε ο τέταρτος της παρέας, διαμορφώνοντας το τρέχον line-up μας.

Με ποια φράση από τα τραγούδια σας που έχει χαραχτεί στην καρδιά σας θα θέλατε να κλείσουμε αυτή τη συνέντευξη;

‘Find your roots, under your boots’ από τον τελευταίο μας δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλη του 2022. Επιστροφή στη φύση, επιστροφή στα αγνά συναισθήματα για τη μητέρα γη, και αποστροφή για όλα αυτά που εφευρίσκει και καταναλώνει ο άνθρωπος και την καταστρέφει μέρα με τη μέρα.

Recent Comments