Αρχική » THUNDERMAKER – single ‘The Road” featuring Ronny Munroe – από το άλμπουμ “The Road”
Ξένες Κυκλοφορίες

THUNDERMAKER – single ‘The Road” featuring Ronny Munroe – από το άλμπουμ “The Road”

The Road featuring Ronny Munroe – Official Music Video 

(Δείτε το εδώ) 

THUNDERMAKER – METAL ΟΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ 

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν θέλησαν να κάνουν κάτι που δεν είχαν κάνει και πολλοί πριν από αυτούς. Ένα άλμπουμ, δηλαδή, στο οποίο θα συμμετείχαν ως καλεσμένοι αρκετοί καλλιτέχνες προερχόμενοι από μεγαλύτερες μπάντες. 

Θέλανε να συνεργαστούν με μουσικούς πολύ μεγαλύτερους από αυτούς. Εκείνη την εποχή ήταν απλώς μια ιδέα, όμως με τον καιρό αυτή η ιδέα πήρε σάρκα και οστά. 

Τώρα, μετά από την κυκλοφορία τριών άλμπουμ, έχουν εξελιχθεί και ως μουσικοί, αλλά και ως προς τη διαδικασία σκέψης πίσω από αυτή την ιδέα. Το “The Road” έχει καλεσμένους τέσσερις τραγουδιστές, όμως κάθε τραγούδι του άλμπουμ έχει γραφτεί και δομηθεί με κατάλληλο τρόπο ώστε να ταιριάζει στο φωνητικό στυλ του κάθε τραγουδιστή, ενώ πολλοί τραγουδιστές εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα κομμάτια του άλμπουμ. 

Το “The Road” ξεκίνησε να δημιουργείται το 2018, και ως εκ τούτου αρχικά είχε έναν λίγο πιο σκοτεινό τόνο που είναι ευδιάκριτος στα τραγούδια FAKE, και WHERE SORROW DWELLS. Τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ έχουν πιο θετικό μήνυμα, ωστόσο όλα τα τραγούδια έχουν κάτι κοινό, ασχολούνται με τον εσωτερικό αγώνα των σχέσεων και με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι. Αυτές οι σκέψεις τους οδήγησαν και στο concept του άλμπουμ. 

Οι THUNDERMAKER αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο τελικό στάδιο του νέου, επερχόμενου άλμπουμ τους! 

Στο άλμπουμ “The Road” συμπεριλαμβάνεται και το ομώνυμο single ‘The Road” featuring Ronny Munroe, που είναι στην διάθεση σας για μετάδοση. 

Κατεβάστε το σε mp3 εδώ 

https://thundermaker.se

https://instagram.com/officialthundermaker

https://facebook.com/officialthundermaker

https://www.youtube.com/@thundermakertv

https://spotify.link/r56h3oNYfDb