Αρχική » “Σεσουάρ για Δολοφόνους”των Μπρους Τζόρνταν κ Μέριλιν Ειμπραμς σε απόδοση διασκευή Θοδωρή Πετρόπουλο και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.
Θέατρο

“Σεσουάρ για Δολοφόνους”των Μπρους Τζόρνταν κ Μέριλιν Ειμπραμς σε απόδοση διασκευή Θοδωρή Πετρόπουλο και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Η αγαπημένη διαδραστική παράσταση, η πιο αλλοπρόσαλλη και απολαυστική κωμωδία που απευθύνεται σε όλους εκείνους που λατρεύουν το χιούμορ, το μυστήριο και το να παίρνουν και οι ίδιοι μέρος στην παράσταση, είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Θανάση Βέγγο του Δήμου Κορυδαλλού!

Οι ηθοποιοί με τη μεταξύ τους καλοδουλεμένη χημεία γεμάτοι ζωντάνια ένταση ενέργεια χιούμορ με έξυπνους διαλόγους, επιτυχημένους αυτοσχεδιασμούς, χωρίς ίχνος υπερβολής μας χαρίζουν μία ευχάριστη δυναμική θεατρική παράσταση.

Η ευρηματική σκηνοθετική παρέμβαση του Νικορέστη Χανιωτάκη (που αποτελεί εγγύηση), σε γρήγορο ξέφρενο σκηνικό ρυθμό, τις μουσικές αποχρώσεις και εξαιρετικές κινήσεις χορού, με τους υποβλητικούς φωτισμούς ολοκληρώνουν το σύνολο!!

Η πλοκή εξελίσσεται με απίθανες καταστάσεις, ανατροπές και εκκοφαντικές αποκαλύψεις όταν στο beauty salon και σε ώρα αιχμής διεξάγεται ένας φόνος..

#Χρυσούλα_Ζαφειράκη

#Φιλότεχνος

Open Mind

Anta Kougia