Αρχική » Το γερμανικό Death Metal Band Susurro κυκλοφορεί το νέο ζωντανό άλμπουμ “SUSURRO (Live At CZ)”
Ξένες Κυκλοφορίες

Το γερμανικό Death Metal Band Susurro κυκλοφορεί το νέο ζωντανό άλμπουμ “SUSURRO (Live At CZ)”

Οι Γερμανοί death/thrash metal Susurro κυκλοφορούν το νέο τους live άλμπουμ, “SUSURRO (Live At CZ)”. Αυτό το ηλεκτρικό άλμπουμ, με έξι δυνατά κομμάτια, ηχογραφήθηκε στις 14 Ιουλίου 2023, κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής τους εμφάνισης στο φεστιβάλ Masters of Rock στο Vizovice της Τσεχίας.

Σχηματίστηκε το 2019 στο γραφικό χωριό Allmersbach κοντά στο Backnang, το Susurro είναι το πνευματικό τέκνο του Jack Skaner (φωνητικά/κιθάρα), ο οποίος συγκέντρωσε τους Mr Six-Ell (μπάσο) και Winzent Walace (κιθάρες/πλήκτρο) για να ολοκληρώσουν τη σύνθεση. Ο μοναδικός ήχος του συγκροτήματος συνδυάζει ένα ισχυρό thrash metal foundation με ηλεκτρονικές επιρροές, ένα στυλ που έχει συγκεντρώσει αφοσιωμένους θαυμαστές από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, “Erratic”, τον Ιανουάριο του 2022.

Το ταξίδι του Susurro ξεκίνησε την 1η Μαΐου 2019, όταν το συγκρότημα ιδρύθηκε επίσημα. Περιτριγυρισμένο από ένα μουσικό περιβάλλον που κυριαρχείται από χάλκινα πνευστά και χορωδίες γκόσπελ, το όραμα του Jack Skaner για κάτι διαφορετικό οδήγησε στη γέννηση του Susurro. Η μεγάλη εμπειρία του με διάφορα συγκροτήματα και ο άμεσος ενθουσιασμός από τους Winzent και τον Mr. Six άνοιξαν το δρόμο για τη δημιουργία του ξεχωριστού ήχου τους.

Ηχογραφημένο ζωντανά σε ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ metal της Ευρώπης, το “SUSURRO (Live At CZ)” αποτυπώνει την ακατέργαστη ενέργεια και την ένταση για την οποία είναι γνωστός ο Susurro. Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια δυναμική παράσταση που θα επιδεικνύει την τεχνική ικανότητα και την ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία του συγκροτήματος. Από τα δυνατά thrash metal riff μέχρι τους bluesy τόνους, το ζωντανό άλμπουμ είναι απόδειξη της ευελιξίας και της κυριαρχίας του συγκροτήματος πάνω στην τέχνη του.

Σχετικά με τους Susurro: Οι Susurro είναι ένα death/thrash/tantric metal συγκρότημα από το Allmersbach της Γερμανίας. Ιδρύθηκε το 2019 από τον Jack Skaner, το συγκρότημα περιλαμβάνει τον Mr Six-Ell στο μπάσο και τον Winzent Walace στις κιθάρες/πλήκτρα. Γνωστός για τα δυναμικά ζωντανά σόου και το μοναδικό μείγμα metal και ηλεκτρονικής μουσικής, ο Susurro έγινε γρήγορα γνωστός στη metal κοινότητα.

“SUSURRO (Live At CZ)”: https://open.spotify.com/intl-pt/album/04Nl5DJy4NvJMi4dnMKsPe


Collapse Agency

Rafael Neutral e Sylvia Sussekind

Phone: +55 21  996292220 / + 55 85 997431411 / +55 85 998134501Latest shows: Garage Sounds – 

The Dwarves – EYEHATEGOD – Earthless – Mars Red Sky – Doom – Nasty – Belphegor

 – Entombed – Fear Factory –  S.O.H – Surra – Magüerbes – Menores Atos – Test – Acidez –