Αρχική » Έκοψε την κοιλιά της εγκύου συζύγου του για να δει το φύλο του παιδιού
Κόσμος

Έκοψε την κοιλιά της εγκύου συζύγου του για να δει το φύλο του παιδιού

Ένας άνδρας συνελήφθη στη βόρεια Ινδία αφού έσκισε το στομάχι της εγκύου συζύγου του με ένα δρεπάνι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά και να χάσει το αγοράκι που κυοφορούσε, έγινε γνωστό από την αστυνομία και τους συγγενείς της.
Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας Νέα Δελχί, ανέφερε η αστυνομία στο Μπουντάουν, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, μετά την επίθεση που δέχτηκε το Σάββατο. Ο αδελφός της είπε πως η επίθεση διαπράχθηκε, διότι ο σύζυγός της ήθελε να μάθει το φύλο του παιδιού. Το ζευγάρι έχει ήδη τέσσερις κόρες.
«Της επιτέθηκε με ένα δρεπάνι και έσκισε το στομάχι της λέγοντας ότι ήθελε να ελέγξει το φύλο του αγέννητου παιδιού», περιέγραψε ο αδελφός του θύματος, ο Γκόλου Σινγκ, στο Thomson Reuters Foundation. Οι κόρες αντιμετωπίζονται συχνά ως βάρος στην Ινδία, με τις οικογένειες να πρέπει να πληρώνουν προίκα όταν παντρεύονται, ενώ οι γιοι θεωρούνται ως «κουβαλητές» που κληρονομούν περιουσίες και συνεχίζουν το οικογενειακό όνομα.
Πηγή www.news.gr

Recent Comments