Αρχική » Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της 26χρονης που εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά
Ελλάδα

Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της 26χρονης που εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά

Γιατροί και πυροσβέστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το χέρι της εργαζόμενης.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και πυροσβέστες, δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της κοπέλας που εγκλωβίστηκε σε μηχανή αλέσματος του κιμά σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο.

Αφού η νεαρή κοπέλα και μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού.

iraklio

Τι συνέβη

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί ενώ η γυναίκα εργαζόταν σε κρεοπωλείο του Ασημίου και βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά. Η 26χρονη χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, λίγο μετά τις 12 η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

iraklio-kreopolio-

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από τον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά.

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments