Αρχική » Εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής με dark επιρροές στην collection Christina Zafeiriou Couture.
Fashion

Εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής με dark επιρροές στην collection Christina Zafeiriou Couture.

Πολλή λάμψη, διαφάνειες, έντονα κοψίματα, γεωμετρίες και περίτεχνα κεντήματα με πολύτιμους λίθους πρωταγωνίστησαν στη νέα collection Christina Zafeiriou Couture, για τη σεζόν FW 22-23.

Η πρόταση της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου αναδεικνύει πάντα τη θηλυκή υπόσταση των γυναικών που επιλέγουν την υψηλή ραπτική. Βραδινά φορέματα, ολόσωμες φόρμες, κοστούμια και για πρώτη φορά ένα ανδρικό look παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα της 31ης Athens Xclusive Designers Week.

Σύμφωνα με την ίδια τη σχεδιάστρια αυτή της η συλλογή είναι η πιο αγαπημένη, καθώς και η πιο αντιπροσωπευτική μέχρι στιγμής, με τις dark επιρροές να αποτυπώνονται στο μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων.

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε στο Ωδείο Αθηνών για να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό fashion show της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου, στη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνικής Μόδας.

Το styling και το art direction του show επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά ο ταλαντούχος Άρης Γεωργιάδης. Τα ιδιαίτερα manicure των μοντέλων ήταν από την ομάδα της Laloo Cosmetics. Τα custom made υποδήματα του show επιμελήθηκε η Envie Shoes.

Social Media Christina Zafeiriou Couture.
IG: @christinazafeirioucouture
FB: www.facebook.com/christinazaf

Recent Comments