Αρχική » Μητσοτάκης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες: Θα κάνω Χριστούγεννα στο Μέτσοβο, στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις
Πολιτική

Μητσοτάκης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες: Θα κάνω Χριστούγεννα στο Μέτσοβο, στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις

Σαφής υπαινιγμός του πρωθυπουργού ότι τις μέρες των γιορτών στις διακοπές θα αποφασίσει πότε θα στηθούν οι κάλπες - Πληροφορίες αποκλείουν τους πρώτους μήνες του 2023.

Λίγα λεπτά μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες ευχές, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν εάν θα βρεθεί εκτός Αθηνών τις μέρες των Χριστουγέννων.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός θα πάει στο βουνό και πιο συγκεκριμένα στο Μέτσοβο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο βουνό παίρνει αποφάσεις. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2019, όταν πήρε τις τελικές του αποφάσεις για το πρόσωπο που θα πρότεινε για την προεδρία της Δημοκρατίας.
Τώρα ο πρωθυπουργός καλείται να πάρεις τις τελικές του αποφάσεις όσον αφορά το χρόνο των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, οι πρώτοι μήνες του 2023 αποκλείονται, με αποτέλεσμα το πιθανό χρονικό διάστημα να είναι από Μάρτιο και μετά.

«Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολλή κοινοβουλευτική δουλειά. Θα πάω στην Ήπειρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε  «θα πάτε στην Πρέβεζα;», απάντησε πως «στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε».

mitsotakis-vouli__2_

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments