Αρχική » Στιγμές τρόμου για ιδιοκτήτη σπιτιού στον Ασπρόπυργο
Ελλάδα

Στιγμές τρόμου για ιδιοκτήτη σπιτιού στον Ασπρόπυργο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα ένας 27χρονος, όταν λίγο μετά τις 4 και μισή τα ξημερώματα, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και τον έδεσαν.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν ότι ο 27χρονος είχε χρηματοκιβώτιο και κάτι τέτοιο ήταν μεγάλο δέλεαρ γι’ αυτούς. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πως κατάφεραν να το ανοίξουν και να πάρουν από το εσωτερικό του 

Στη συνέχεια οι ληστές άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου Volkswagen Golf του ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν. Πριν περάσουν λίγα λεπτά, το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχτηκε κλήση για φλεγόμενο όχημα στην οδό Αγίου Θεολόγου στις Αχαρνές. Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά ενώ διαπίστωσαν ότι έλειπαν και οι πινακίδες κυκλοφορίας. Οι αρχές θεωρούν ότι ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν και το πυρπόλησαν θέλοντας να «σβήσουν» τα ίχνη τους.

Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ περισσότερα στοιχειά θα προσπαθήσουν να βρουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από την κατάθεση του ιδιοκτήτη και την εξερεύνηση του σπιτιού για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

Πηγή zougla.gr

Recent Comments