Αρχική » Αγρίνιο: Έσπασε την πόρτα του σπιτιού της πρώην κουνιάδας της
Ελλάδα

Αγρίνιο: Έσπασε την πόρτα του σπιτιού της πρώην κουνιάδας της

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε μια 39χρονη γυναίκα, η οποία θεωρούσε ότι η αδελφή του πρώην συντρόφου της έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους και πήγε στο πατρικό σπίτι της 31χρονης στο Αγρίνιο κραδαίνοντας μια μεταλλική βέργα, με την οποία άρχισε να χτυπά μανιασμένα την εξώπορτα.

Η 31χρονη τρομοκρατήθηκε, καθώς η πρώην νύφη της προκαλούσε φθορές ενώ ταυτόχρονα την έβριζε και την απειλούσε κι έτσι ειδοποίησε αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν αμέσως και πέρασαν χειροπέδες στην 39χρονη.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή της και ένα οικιακό μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε.

Η 39χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί περί όπλων, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας.

Κυκλοφορούσε με μαχαίρι

Οπλισμένος με ένα μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών κυκλοφορούσε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στην Άρτα ένας Έλληνας, που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη. Το μαχαίρι κατασχέθηκε και ο κάτοχός του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή www.protothema.gr

Recent Comments