Αρχική » Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά
Ελλάδα

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Στη Ρόδο αναζητούσαν οι αρχές έναν ανήλικο που είχε διαπράξει ληστεία, στην Κεφαλονιά εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αργοστολίου, του τμήματος Παλικής και της Ο.Π.Κ.Ε., το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 17χρονος Έλληνας συνελήφθη όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας, το οποίο εκκρεμούσε. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ο ανήλικος μετήχθη στη Ρόδο για να απολογηθεί.

Καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού

Για απόπειρα βιασμού είχε καταδικαστεί ένας 33χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στη Φλώρινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή η οποία του είχε επιβληθεί και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου με τις οποίες είχαν κριθεί ένοχοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, συνελήφθησαν στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι δυο φυγόποινοι, στον καθένα από τους οποίους είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

Πηγή www.protothema.gr

Recent Comments