Αρχική » Αναζητείται ο 30χρονος που καταγγέλλεται ότι βίασε 13χρονη στα Νέα Στύρα Ευβοίας
Ελλάδα

Αναζητείται ο 30χρονος που καταγγέλλεται ότι βίασε 13χρονη στα Νέα Στύρα Ευβοίας

Ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε με την 13χρονη από τον Μάιο του 2023 μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου

Την κινητοποίηση δικαστικών και αστυνομικών αρχών στην Εύβοια έχει προκαλέσει η καταγγελία της μητέρας μιας ανήλικης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε με την 13χρονη από τον Μάιο του 2023 μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου και φέρεται να την προέτρεψε να βγουν βόλτα με το αυτοκίνητό του σε περιοχή των Νέων Στύρων. Ο δράστης -σύμφωνα με τις κατηγορίες- φέρεται να την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου κατά την παραμονή τους μέσα στο αυτοκίνητο, αρχικά την χάιδευε και στη συνέχεια τη βίασε.

Πρόκειται για 30χρονο Αλβανό, ο οποίος εργάζεται ως οικοδόμος και διαμένει στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν, όταν συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης εντόπισε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η 13χρονη με τον 30χρονο, πριν και μετά τον βιασμό της.

Μέσα από αυτά έμαθε για τις αποτρόπαιες πράξεις του 30χρονου και ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, που πήγε αμέσως στην Ασφάλεια Χαλκίδας, για να καταγγείλει το γεγονός. Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ δόθηκε εντολή για προκαταρκτική έρευνα. Ο κατηγορούμενος αναζητείται από τις Αρχές.

Πηγή  evima.gr

Recent Comments