Αρχική » Ελληνίδα τραγουδίστρια στο top10 των ασφαλιστών
Media

Ελληνίδα τραγουδίστρια στο top10 των ασφαλιστών

Δεν είναι σπάνιο να συναντάμε χαρισματικούς καλλιτέχνες στον χώρο της μουσικής, που πέρα από τη φωνή τους ξεχωρίζουν και για το επικοινωνιακό ταλέντο τους.

Ορισμένες φορές, ωστόσο, υπάρχουν και άνθρωποι που σπάνε τα στερεότυπα, ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες μέσα στην πορεία των χρόνων και δοκιμάζονται ταυτόχρονα σε διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια για γερό στομάχι και με υψηλές απαιτήσεις.

Έτσι και η Νικολέτα Κωνσταντινίδου που, μόλις έκλεισαν τα νυχτερινά κέντρα λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να μπει δυναμικά στον ασφαλιστικό τομέα, έγινε μέλος της #1 ασφαλιστικής εταιρείας στην Ελλάδα και ξεχώρισε από την πρώτη χρονιά που ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο κλάδο.

Αυτό τουλάχιστον λένε τα στατιστικά, όπως και η πρόσφατη βράβευσή της σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ανάμεσα στους δέκα πιο επιτυχημένους νέους insurance agents στον κλάδο Ζωής σε όλη την Ελλάδα για το 2022, σημαντική κατάκτηση για πρωτοεμφανιζόμενη, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι παράλληλα συνεχίζει τις βραδινές εμφανίσεις της.

Αυτό είναι δείγμα πως τα καλλιτεχνικά της σχέδια δεν μπαίνουν στον «πάγο», κάθε άλλο, αφού αυτήν την περίοδο τραγουδάει live σε κέντρο της Αθήνας, και ταυτόχρονα ετοιμάζει νέα κομμάτια και covers που θα κυκλοφορήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Η έκπληξη του συνεδρίου ήταν ο Έλληνας κωμικός Λάμπρος Φισφής, που έκανε μία σύντομη παρουσίαση-παιχνίδια στα πλαίσια του συνεδρίου.

Ακολουθήστε τη Νικολέτα Κωνσταντινίδου στα social media:

Instagram: @nikoleta.konstantinidou

Facebook: @Nikoleta Konstantinidou

Recent Comments