Αρχική » Εύβοια: Νεαροί στην Κύμη επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους με κλωτσιές και μπουνιές
Ελλάδα

Εύβοια: Νεαροί στην Κύμη επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους με κλωτσιές και μπουνιές

Δύο νεαροί συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου στην Κύμη στην Εύβοια αφού επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του ενός νεαρού για παραμέληση εποπτείας και αναζητείται ο πατέρας του άλλου.

Ο ένας νεαρός κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του ΚΟΚ και ο άλλος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μηχανή η οποία ανήκει στον πατέρα που συνελήφθη και επιτέθηκαν σε έναν άλλο νεαρό ο οποίος ήταν μαζί με τη φίλη του για να συμμετάσχουν στο καρναβάλι. Τον χτύπησαν με λακτίσματα και μπουνιές με αποτέλεσμα το θύμα της επίθεσης να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ ακολούθως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας, οι αστυνομικοί τους αναζήτησαν και τους εντόπισαν κοντά στο σημείο της επίθεσης. Να σημειωθεί πως προέβαλλαν αντίσταση στους αστυνομικούς, απωθώντας αυτούς. Όπως διαπιστώθηκε, το άτομο που οδηγούσε τη μηχανή, δεν είχε δίπλωμα.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Πηγή www.protothema.gr

Recent Comments