Αρχική » Θύμα ξυλοδαρμού από πελάτη εργαζόμενος σε νησί των Σποράδων
Ελλάδα

Θύμα ξυλοδαρμού από πελάτη εργαζόμενος σε νησί των Σποράδων

Ένας πελάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων σε νησί των Σποράδων όπου περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές το 2021 και ξυλοκόπησε τον υπάλληλo.

Σύμφωνα με το gegonota.news, o 38χρονος από την Αθήνα, καταδικάστηκε ερήμην χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 15 μήνες με αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και απειλή.

Στις 25 Αυγούστου του 2021 νοίκιασε ένα αυτοκίνητο, το οποίο έπρεπε να επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα, ωστόσο όταν βρέθηκε στο γραφείο ενοικιάσεως ζήτησε να τον μεταφέρει υπάλληλος της εταιρείας σε παραλία του νησιού για να επιβιβαστεί σε σκάφος. Μετά την επιβίβασή του και την αναχώρησή του από το νησί ο υπάλληλος θα έπαιρνε το αυτοκίνητο και θα το επέστρεφε στην βάση του.

Η εξυπηρέτηση που ζήτησε δεν έγινε δεκτή, ο υπάλληλος του πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εκείνος άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπάει. Χτύπησε τον υπάλληλο με τον αγκώνα και τον απειλούσε, ο οποίος έπειτα κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή gegonota.news

Recent Comments