Αρχική » Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)
Σινεμά

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού. Στην ταινία “Ο Πρώτος Οιωνός” πρωταγωνιστούν οι Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”) και Bill Nighy (“Living”). Η ταινία σε σκηνοθεσία της Arkasha Stevenson, βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer (“The Omen”), με σενάριο του Ben Jacoby (“Bleed”) και σενάριο των Tim Smith & Arkasha Stevenson και Keith Thomas (“Firestarter”). Παραγωγοί είναι οι David S. Goyer (“Hellraiser”) και Keith Levine (“The Night House”) και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Tim Smith, Whitney Brown (“Rosaline”) και Gracie Wheelan.

Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson

Πρωταγωνιστούν: Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”) και Bill Nighy (“Living”)

Σενάριο: Tim Smith & Arkasha Stevenson, Keith Thomas βασισμένο σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer (“The Omen”), με σενάριο του Ben Jacoby (“Bleed”)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL TRAILER

ΔΕΙΤΕ ΤΟ FINAL TRAILER

PHOTOS
https://we.tl/t-UzvxBVRbok

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

Recent Comments