Αρχική » Ο Τάσος Σκούρας την Παρασκευή 5/4 θα συμμετάσχει στο European Blues Challenge 2024 στην Πορτογαλία
Event

Ο Τάσος Σκούρας την Παρασκευή 5/4 θα συμμετάσχει στο European Blues Challenge 2024 στην Πορτογαλία

Ο Τάσος Σκούρας την Παρασκευή 5 Απριλίου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα  στην διεθνή διοργάνωση EBC 2024!

H διοργάνωση European Blues Challenge είναι ένας σημαντικός θεσμός με τις ρίζες της στη μακρινή δεκαετία του ’60, με στόχο την προώθηση της blues μουσικής.

Ο θεσμός δημιουργήθηκε από λάτρεις του είδους (μουσικούς, διοργανωτές φεστιβάλ, ατζέντηδες, δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, δισκογραφικές εταιρείες, promoters, DJs κ.α.) με στόχο την προώθηση της ευρωπαϊκής blues σκηνής  και των καλλιτεχνών της.

Ο Τάσος Σκούρας επιλέχθηκε ως ο επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με συμμετοχές από περισσότερες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες.
Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μεταξύ 4-6 Απριλίου 2024 και το βράδυ του μεγάλου τελικού θα αναμετρηθούν οι 8 κορυφαίες χώρες.

 Στην σκηνή θα τον πλαισιώσουν οι εξαιρετικοί μουσικοί, Ντρες Γεώργιος (μπάσο), Χατζηδημητρίου  Δημήτριος (τύμπανα) και Ζωγράφος Νικόλαος (πλήκτρα).

Ο Τάσος Σκούρας είναι τραγουδοποιός, ερμηνευτής και κιθαρίστας με μακρά πορεία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως σόλο καλλιτέχνης αλλά και με πολύ σημαντικές συνεργασίες (μεταξύ άλλων με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Socrates, Πάνο Μουζουράκη, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο κ.α.
Έχει κάνει πολλά και επιτυχημενα lives σε μεγάλα stages της Αθήνας με set lists που περιλαμβάνουν τραγούδια απο την προσωπική του δισκογραφία και διαχρονικές rock, blues και Soul/ funk επιτυχίες όπως  (Blues Brothers, Bobby Womack, Etta James, Pink Floyd, Toto, Socrates, BB Κings κ.α.

Follow Tassos Skouras:
Facebook: https://bit.ly/TSkourasFB
Instagram: https://bit.ly/TSkourasIG
YouTube: https://bit.ly/TSkourasYT
Spotify: https://spoti.fi/3H1TDFO

Copyright © *Walnut Entertainment Greece*. All rights reserved.

Recent Comments