Αρχική » Σοκ για τον βιασμό 13χρονης στην Εύβοια: Ο αδελφός της το ανακάλυψε μέσα από τα μηνύματα που έστελνε στο κορίτσι ένας 30χρονος
Ελλάδα

Σοκ για τον βιασμό 13χρονης στην Εύβοια: Ο αδελφός της το ανακάλυψε μέσα από τα μηνύματα που έστελνε στο κορίτσι ένας 30χρονος

Ο δράστης αφού κατάφερε να πείσει την ανήλικη, συναντήθηκαν σε σημείο όπου προέβη στην αποτρόπαια πράξη

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νότιας Εύβοιας η είδηση για τον βιασμό μίας 13χρονης κοπέλας που είδε το «φως» της δημοσιότητας. Θύτης φέρεται να είναι ένας 30χρονος που «προδόθηκε» από μηνύματα τα οποία είδε ο αδελφός της κοπέλας.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr σημειώθηκε στη Νέα Στύρα και για αυτό κατηγορείται ένας 30χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής ο οποίος επικοινωνούσε τακτικά με το θύμα μέσω κοινωνικών δικτύων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης έστελνε μηνύματα στο κορίτσι και αφού κατάφερε να την πείσει, συναντήθηκαν σε σημείο στα Νέα Στύρα, όπου προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Ο αδελφός του θύματος λίγες ημέρες αργότερα εντόπισε τα μηνύματα στο κινητό του, τα οποία περιέγραφαν τις ανατριχιαστικές πράξεις και αμέσως ειδοποίησε την μητέρα τους, η οποία πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε το γεγονός.

Η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές, ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας ενώ δόθηκε εντολή για τον εντοπισμό του άνδρα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή eviathema.gr

Recent Comments