Αρχική » Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του έξω από την Αστυνομία και μετά αυτομαχαιρώθηκε
Ελλάδα

Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του έξω από την Αστυνομία και μετά αυτομαχαιρώθηκε

Δράστης ένας 39χρονος που της επιτέθηκε μόλις βγήκε από το Τμήμα – Παρών φίλος του ζευγαριού που δεν κατάφερε να σταματήσει το φονικό

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας, καθώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ένας 39χρονος άνδρας μαχαίρωσε την 28χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στο εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Η γυναίκα είναι νεκρή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και η τραγωδία εξελίχθηκε με το που εξήλθε από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο φίλος του ζευγαριού προσπάθησε να σταματήσει το φονικό, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ ο δράστης αμέσως μετά αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται: «Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Πηγή ΕΡΤ

Recent Comments