Αρχική » Το αμερικανικό ροκ τρίο Female President κυκλοφορεί τον νέο ροκ ύμνο “Joy Lab”
Ξένες Κυκλοφορίες

Το αμερικανικό ροκ τρίο Female President κυκλοφορεί τον νέο ροκ ύμνο “Joy Lab”

Ο Female President γράφει και ηχογραφεί το δεύτερο EP τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού του 2023, «The Healing Ritual». Το “Joy Lab” είναι μια εκρηκτική δήλωση για τις γυναίκες παγιδευμένες σε έναν κύκλο τοξικών γκουρού θετικότητας και υπερκαταναλωτισμού, ενώ οι πολιτικοί του κόσμου μας αφαιρούν τα ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Η γρυλιστική επανάληψη του κύριου riff δείχνει τη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας αν το χρησιμοποιούσαμε μόνο. Το Joy Lab έκανε πρεμιέρα την τελευταία ημέρα του Μήνα της Γυναικείας Ιστορίας ως ύμνος σε όλους όσους εξακολουθούν να αγωνίζονται για την ισότητα.

Το JOY LAB είναι το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησε από το “The Healing Ritual” και δίνει τον τόνο για έναν πολύ δυνατότερο, πιο επιθετικό και δυναμωτικό ήχο από το “Our Year To Grieve”. Η θεραπεία είναι μια σκληρή και χαοτική διαδικασία, απαιτεί συχνά πόνο και δυσφορία για να παρακινηθεί η αλλαγή. Συχνά, όταν εργάζεστε για να βελτιώσετε τη ζωή ή τις περιστάσεις σας, βρίσκεστε περιτριγυρισμένοι από αγνώστους και έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Το Healing Ritual εξερευνά τη διαδρομή με το τρενάκι του λούνα παρκ από τον πόνο στην ειρήνη.

“Joy Lab”: https://open.spotify.com/album/50sG5VhhVK4z0Ev2oqLptS

FEMALE PRESIDENT

Ένα αμερικανικό οικογενειακό τρίο εμπνευσμένο από τις πρώτες ρίζες του rock n roll. απλοϊκά riff που αυλακώνουν και δυναμική που φτιάχνει τον πυρετό. Ξεκινώντας κατά τη διάρκεια της πανδημίας ως ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις ακυρωμένες περιοδείες και τους κλειστούς χώρους, η Γυναίκα Πρόεδρος γράφει τραγούδια με ειλικρινή θάρρος και συναισθηματική ατμόσφαιρα στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ροκάρετε. Συνδυάζοντας τα μοναδικά τους στυλ παιξίματος και τη γνήσια αγάπη για τη μουσική, οι Female President είναι ένα δυναμικό μοντέρνο ροκ συγκρότημα με δικό του ήχο.

Recent Comments