Αρχική » Το Garage rock συγκρότημα Insanidade κυκλοφόρησε το live session project “RockLab”
Ξένες Κυκλοφορίες

Το Garage rock συγκρότημα Insanidade κυκλοφόρησε το live session project “RockLab”

Η Insanidade μόλις κυκλοφόρησε ζωντανό υλικό σε μορφή live session, με 4 τραγούδια από το άλμπουμ “Dogs of the Subway” που κυκλοφόρησε φέτος τον Μάρτιο. Το “Dogs Of The Subway” φέρνει μια συγχώνευση σκληρού ροκ, πρωτο-πανκ και απόηχους των Motörhead δημιουργώντας έναν άμεσο, βρώμικο, θορυβώδη αλλά εξαιρετικά καλά εκτελεσμένο ήχο. Μια αληθινή γιορτή του αρχικού κινδύνου της ροκ! Η παραγωγή του υλικού έγινε στο Rock Lab Studio στην Ανάπολη, σε σκηνοθεσία Rogério Almeida.

Το “Dogs Of The Subway” είναι το τέταρτο άλμπουμ και το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Insanidade. Το άλμπουμ έχει εννέα κομμάτια που περιλαμβάνουν σχεδόν όλες τις επιρροές των συγκροτημάτων, ήχους που κυμαίνονται από το παραδοσιακό Rock n Roll, το Punk μέχρι το Hard Rock. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα αναμειγνύει σχεδόν όλες τις επιρροές του, είναι ένα άλμπουμ βασισμένο στο Rock n Roll που πίνει από την πηγή των The Stooges και MC5.

Live Session RockLab: 1 – Crazy Life 2 – Alone 3 – Give me Meth 4 – Drink and Destroy

RockLab: https://www.youtube.com/watch?v=697PfuPFKJY

Η νέα κυκλοφορία δείχνει όλη την ωριμότητα του γκρουπ, με μια συνεκτική, έντονη και ενεργητική ερμηνεία, με μια μοντέρνα πινελιά μαζί με τις ρίζες του punk rock.

Recent Comments