Αρχική » Τραγωδία στη Λευκάδα: Οι selfie φωτογραφίες στα κύματα προκάλεσαν τον πνιγμό του 50χρονου
Ελλάδα

Τραγωδία στη Λευκάδα: Οι selfie φωτογραφίες στα κύματα προκάλεσαν τον πνιγμό του 50χρονου

Αυτόπτης μάρτυρας λέει ότι τον είδε μαζί με την γυναίκα του να προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία με το κινητό κοντά στα κύματα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από αυτόπτες μάρτυρες, για την χθεσινή τραγωδία στο Κάθισμα της Λευκάδας, όπου είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος Ρουμάνος τουρίστας και να κινδυνεύσει η γυναίκα του. Η αιτία φέρεται να είναι η προσπάθεια για selfie στα κύματα.

Μπορεί δε να είχαμε χειρότερα αποτελέσματα αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να βοηθήσουν τον άνδρα ο οποίος προσπαθούσε να σωθεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Κατ’ αρχήν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι, όπως και πολλοί άλλοι που ήταν στην παραλία, ενώ τα κύματα ήταν τεράστια, φαίνεται ότι δεν προσπάθησε να κολυμπήσει αλλά στην άκρη της άμμου προσπάθησαν να βγάλουν selfie στα κύματα, μετέδωσε το ilefkada.

Έτσι τα κύματα παρέσυραν τόσο τον άτυχο άνδρα όσο και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες και συγκεκριμένα Σέρβου τουρίστα ο οποίος βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του και ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ, είδε το ζευγάρι να βγάζει selfie και τη γυναίκα τα την παρασύρουν τα κύματα.

«Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μας πέταξε στην ακτή. Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν σε άμμο και ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει.», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να αντέξει την πάλη με τα κύματα και πνίγηκε.

Πηγή ilefkada

Recent Comments