Αρχική » Τραγωδία στο Βόλο: Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια φέρεται να βρέθηκε η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του 33χρονου
Ελλάδα

Τραγωδία στο Βόλο: Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια φέρεται να βρέθηκε η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του 33χρονου

«Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;» ξεσπάει η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού

Ανατροπή στην υπόθεση του τροχαίου στο Βόλο που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα βρέφος 4 μηνών, φέρνει η πληροφορία, ότι ο 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε τον 54χρονο, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του το εγγόνι του στην οδό Ιάσονος, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Live News και ο Νίκος Ευαγγελάτος, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 33χρονος οδηγός, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του βρέθηκε να είναι πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Σημειώνεται, πως επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο, δεν είχε διενεργηθεί αλκοτέστ στον οδηγό, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο. Επισήμως μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών.

Η μητέρα του βρέφους μίλησε για πρώτη φορά για την δραματική στιγμή που είδε το ίδιο της το παιδί να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της. «Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του», είπε η μητέρα του βρέφους, η οποία είναι η γυναίκα που διακρίνεται στα βίντεο, να τρέχει αμέσως μετά το δυστύχημα και να παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί, να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε. Η μητέρα και κόρη, θα κινητοποιηθεί άμεσα και για τον πάτερα της, προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. «Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», είπε η μητέρα του βρέφους.

Αναφερόμενη στον οδηγό της μοιραίας μοτοσικλέτας, η μητέρα του βρέφους θα πει: «Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι και λιποθυμήσει, δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;». Τώρα, όπως θα πει, αναμένει μόνο την απόφαση της δικαιοσύνης.

Πηγή www.news.gr

Recent Comments