Αρχική » Pyramid-Rage
Ξένες Κυκλοφορίες

Pyramid-Rage

Οι Pyramid είναι ένα αμερικανικό progressive metal super-project, μια συνεργασία εκλεκτών βιρτουόζων με φοβερά φωνητικά και λυρικό περιεχόμενο!

Το κύριο πρόσωπο αυτή της μπάντας είναι ο Lance Sawyer και συνεργάζεται με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της metal σκηνής όπως ο Tim Ripper Owens (πρώην Judas Priest, ex-IcedEarth, μεταξύ άλλων), η Andry Lagiou (The Harps), ο Harry. Conklin “The Tyrant” (Jag Panzer) στα φωνητικά, ο Mike Abdow (Fates Warning) στις κιθάρες και ο Chris Quirarte (Redemption) στα ντραμς ο, Adam Bentley (Arch Echo) κιθάρες και μηχανικός μίξης, ο Joey Izzo (Arch Echo) ο κύριος στα πλήκτρα και η Perrine Missemer στο καταπληκτικό βιολί.

Όλοι τους έχουν πάθος για το power progressive metal και το symphonic metal και συνδυάζονται μαζί σε διάφορες κυκλοφορίες κάτω από το όνομα Pyramid. Σε 3 χρόνια κυκλοφόρησαν 4 άλμπουμ! Gold Tooth (2019), Amnesty (2020), Validity (2021) και το τελευταίο με τίτλο “Rage” πουκυκλοφόρησε παγκοσμίως σε φυσική (2-cd) και ψηφιακή έκδοση, στις 4 Νοεμβρίου 2022 μέσω της Sleaszy Rider.

Μείνετε συντονισμένοι και Stay Metal Nanobot φίλοι των Pyramid γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Recent Comments