Αρχική » ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ– Συνέντευξη στο CrunchyNewz
Συνεντεύξεις

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ– Συνέντευξη στο CrunchyNewz

Κασσάνδρα. Το ντεμπούτο σας είναι γεγονός. Τι προσδοκίες έχετε από τη δουλειά σας;

Ο λόγος που κάνουμε μουσική είναι η ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο. Αυτή η ανάγκη μας οδήγησε και στη δημιουργία αυτού του δίσκου. Οι προσδοκίες μας είναι οι ίδιες όπως κάθε άλλου μουσικού. Να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στο ελληνικό τραγούδι, έστω και από τη ροκ οπτική μας και να αφήσουμε τη σκυτάλη, όταν κλείσει ο κύκλος μας, για τους επόμενους.

Τι σας εμπνέει;

Τα πάντα. Σ΄ αυτό το project αντλούμε την έμπνευση μας από τη ζωή την ίδια και δε μιλάω μόνο για το στιχουργικό κομμάτι. Όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στη δημιουργία αυτού του δίσκου έβγαλαν όλο το συναίσθημα και το μεράκι τους πάνω παίξιμό τους και γι’ αυτό είμαστε υπερευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Στις μουσικές σας έχετε αξιόλογους συνεργάτες. Πιστεύετε πως το ανθρώπινο δυναμικό παίζει μεγάλο ρόλο στη λειτουργία ενός πρότζεκτ ώστε να τους αγαπήσουν οι ακροατές;

Το μεγαλύτερο. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα τραγούδια, αλλά είναι ο μουσικός που θα πιάσει το κομμάτι να το ενορχηστρώσει, να βάλει τις ιδέες του, ακόμα και το πώς θα το ηχογραφήσει παίζει το ρόλο του. Εγώ είμαι ευγνώμων που είχα την τύχη να συνεργαστώ με όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σ’ αυτό το project.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

Πόσες ώρες κάνετε πρόβα;

Οι ώρες και οι μέρες διαφοροποιούνται ανάλογα με το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις, αλλά πάνω κάτω τρία δίωρα την εβδομάδα σίγουρα. Τώρα όσον αφορά το στίχο και τη σύνθεση κομματιών εκεί είναι 24/7 γιατί δεν ξέρεις τι ώρα θα σ΄ επισκεφθεί μια καινούρια ιδέα.

Κασσάνδρα σε ποιους απευθύνεστε; Και ποια είναι τα κριτήρια για να συμμετέχει κάποιος σε αυτό σας το εγχείρημα;

Δεν υπάρχει περιορισμός. Η μουσική μας απευθύνεται σε όλους. Σίγουρα πρέπει να σου αρέσει η ροκ αλλά η θεματολογία και τα νοήματα που καταπιανόμαστε είναι διαχρονικά, οπότε όλοι μπορούν να βρουν κάτι απ’ τον εαυτό τους στην Κασσάνδρα.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΠΑΡΕ ΚΑΡΔΙΑ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

Τελειώνοντας θέλετε να προσθέσετε κάτι στο κοινό;

Θα κλείσω την υπέροχη αυτή συνέντευξη με δυο στίχους από το κομμάτι μας «Ένα αστέρι που δεν έλαμψε ποτέ»: Κι η πίστα αδειανή, διψάει για χορό, είναι’ η ζωή μικρή μωρό μου κι εσύ είσαι στο κενό!

https://www.facebook.com/kassandramusicprojectofficial

https://www.youtube.com/channel/UCzv1-fCRMXNwvsp6We4tELQ

Recent Comments