Αρχική » Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ συνελήφθησαν στο Άμστερνταμ
Αθλητικά

Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ συνελήφθησαν στο Άμστερνταμ

Η αστυνομία του Άμστερνταμ ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη τριών οπαδών της ΑΕΚ που ακολούθησαν την ομάδα και βρέθηκαν στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης (14/12) για τους ομίλους του Europa League.

Η Ένωση ηττήθηκε με 3-1 από τον ολλανδικό σύλλογο και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ματς που αναζητούσε τουλάχιστον ένα βαθμό προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το Europa Conference League.

Σύμφωνα με τις αρχές, λοιπόν, τα περιστατικά που οδήγησαν στη σύλληψη των τριών ατόμων ήταν δύο. Το πρώτο αφορούσε σε επεισόδια που προκλήθηκαν αφού οι σεκιούριτι του γηπέδου έκαναν παρατήρηση σε οπαδούς της ΑΕΚ για τη χρήση λέιζερ. Τότε, αναφέρει η αστυνομία του Άμστερνταμ, τρεις υπάλληλοι της ασφαλείας του γηπέδου δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας από τους οπαδούς να συλληφθεί. Οι σεκιούριτι που τραυματίστηκαν, υπογράμμισε, αναμένεται να κινηθούν νομικά.

Επιπλέον, η αστυνομία του Άμστερνταμ προχώρησε στη σύλληψη άλλων δύο οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι κυκλοφορούσαν μεθυσμένοι σε δημόσιο χώρο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Άμστερνταμ:

«Σημειώθηκε επεισόδιο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων περίπου στις 21:30 (σ.σ. 22:30 ώρα Ελλάδας) μετά από παρέμβαση σεκιούριτι για τη χρήση λέιζερ από Έλληνες οπαδούς. Τρεις υπάλληλοι της ασφάλειας δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν. Η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει έναν ύποπτο για την επίθεση αμέσως μετά τον αγώνα. Παράλληλα, δύο ακόμη Έλληνες οπαδοί συνελήφθησαν για κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και δεν αποκλείονται κι άλλες συλλήψεις», αναφέρει η αστυνομία του Άμστερνταμ στην επίσημη ανακοίνωση της.

Πηγή www.news.gr

Recent Comments