Αρχική » Pre-Christmas κάλεσμα στην καρδιά της Αθήνας, για την παρουσίαση της ithePet.gr.
Media

Pre-Christmas κάλεσμα στην καρδιά της Αθήνας, για την παρουσίαση της ithePet.gr.

Με ένα όμορφο pre-Christmas κάλεσμα στην καρδιά της Αθήνας, η εταιρεία ithePet.gr παρουσίασε τα καινοτόμα προϊόντα της που περιλαμβάνουν μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για κτηνιατρική χρήση. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της ithePet.gr, Δημήτρης Μπουρλίβας, υποδέχτηκε διάσημους φιλόζωους, φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια καθώς και επίσημους φορείς της πολιτείας που προωθούν τα ζητήματα των ζώων, στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection, το οποίο έχει βραβευτεί ως το Καλύτερο Pet Friendly Ξενοδοχείο στην Ελλάδα, στα Greek Hospitality Awards. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Esteban Santa Marta, εκπρόσωπος της ισπανικής παραγωγού εταιρείας Catalysis S.L. που υπογράφει επιστημονικά τα προϊόντα της ithePet.gr. Στο πλαίσιο της προώθησης και επικοινωνίας των προϊόντων της, η ithePet.gr πραγματοποίησε ένα δείπνο στο εστιατόριο Fuga στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προσκαλώντας αποκλειστικά κτηνιάτρους της Αθήνας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μετά την επιστημονική παρουσίαση, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους με την ομάδα της ithePet.gr.

Λίγα λόγια για την ithePet.gr
Η εταιρεία ithePet.gr διαθέτει μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για κτηνιατρική χρήση, τα οποία κατά την παραγωγή τους υποβάλλονται στη διαδικασία «Molecular Activation», προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά τους. Η εν λόγω μέθοδος είναι πατέντα της ισπανικής εταιρείας Catalysis S.L. και προσφέρει άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Τα σκευάσματα της εταιρείας ithePet.gr ενισχύουν με τον πλέον φυσικό και αποδοτικότερο τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα και αντιμετωπίζουν τη συμπτωματολογία διαφόρων νοσογόνων καταστάσεων, καλύπτοντας το τεράστιο κενό που υπάρχει ανάμεσα στα απλά συμπληρώματα διατροφής και τα χημικά φάρμακα.

Η καινοτόμος τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ισπανική παραγωγός εταιρία Catalysis S.L. καταφέρνει να δώσει αυξημένη βιολογική δραστηριότητα σε φυσικά συστατικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν τα εξής οφέλη:

 1. Χαμηλότερες δόσεις από τα απαιτούμενα δραστικά συστατικά
 2. Απουσία ανεπιθύμητων ενεργειών
 3. Ταχύτερη δράση
 4. Συνεργιστικές επιδράσεις των αντιοξειδωτικών
 5. Αυξημένη βιοχημική δραστικότητα

Οι κατηγορίες που απευθύνονται τα συμπληρώματα διατροφής της ithePet.gr είναι:

 1. Καρκίνος
 2. Ανοσοενίσχυση
 3. Αρθρώσεις
 4. Αναπνευστικές νόσοι
 5. Ουροποιητικό (ουρολοιμώξεις & λιθιάσεις)
 6. Άνοια
 7. Οστά
 8. Γαστρεντερικό
 9. Διαβήτης
 10. Καρδιαγγειακό σύστημα
 11. Παχυσαρκία

Recent Comments