Αρχική » ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ασταμάτητοι οι Αγρινιώτες, πήραν το «διπλό» στην Κρήτη
Αθλητικά

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ασταμάτητοι οι Αγρινιώτες, πήραν το «διπλό» στην Κρήτη

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη και έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό του ξεκίνησε στη φετινή Super League.

Ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στο πολύ καλό του ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο στην κατηγορία. Για την τέταρτη αγωνιστική, η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και υποχρέωσε τους Κρητικούς στην τρίτη τους ήττα στον θεσμό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, ήταν πιο απειλητικοί και δικαιώθηκαν για την υπεροχή τους στο 14ο λεπτό όταν άνοιξαν το σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Καρέλης. Ένα γκολ βέβαια με αρκετή δόση τύχης, αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του πριν καταλήξει στα δίχτυα από την επιθετική προσπάθεια του Ντίας. Ακόμα κι έτσι πάντως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Καρέλης σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχε βρει δίχτυα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και απέναντι στον Άρη.

Ο ΟΦΗ, που παρατάχθηκε για ακόμα μία φορά με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, μετά το τέρμα που δέχτηκε κράτησε την κατοχή της μπάλας και έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (42’) με την «φωτοβολίδα» του Μπαλογιάννη.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν τελικά αυτός που το πέτυχε στο 76’ με τον Κολοβό (που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή) και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο (1-2).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-2
Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»
Σκόρερ: 42’ Μπαλογιάννης – 14’ Καρέλης, 76’ Κολοβός
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Γιοχού, Πασαλίδης, Βούρος

Οι συνθέσεις
ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Στέφενς, Πασαλίδης (57’ Γιοχού), Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης (68’ Καμάου), Μπαλογιάννης, Στάικος, Ντιουσέ, Θοράρινσον (77’ Αποστολάκης), Μπουζούκης (78’ Θεοδοσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Λάρσον, Κορνέλιους, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78’ Μάρτενσον), Ντίας (80’ Φλόρες), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (69’ Κολοβός), Σενγκέλια (68’ Νταγκό), Καρέλης (78’ Πέδρο).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments