Αρχική » Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: «Τρία στα τρία» οι «πράσινοι» με σκόρερ τον Βέρμπιτς
Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: «Τρία στα τρία» οι «πράσινοι» με σκόρερ τον Βέρμπιτς

Το πρώτο γκολ του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (3') με την πράσινη φανέλα, χάρισε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στον Παναθηναϊκό, κόντρα στον μαχητικό Λεβαδειακό (1-0).

Πιο δύσκολα από ότι ανέμεναν στον Παναθηναϊκό, έκαναν το «τρία στα τρία» στις νίκες στην Super League. Οι «πράσινοι» σκόραραν νωρίς, με το πρώτο γκολ του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, αλλά δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν με άνεση το ματς με τον Λεβαδειακό (1-0).

Το εύθραυστο, μίνιμουμ σκορ, έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έφθασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά και οι Βοιωτοί επέδειξαν για μια ακόμα φορά μαχητικό πνεύμα.

Λείπει, ωστόσο, η ποιότητα στην επίθεση της ομάδας του Γιάννη Ταουσιάνη, που απείλησε ελάχιστα μέσα από στημένες φάσεις και έτσι η αξιόπιστη άμυνα του Παναθηναϊκού κράτησε καθαρή εστία και στο τρίτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Με τη σειρά τους, ωστόσο, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν το ίδιο παραγωγικοί με προηγούμενα παιχνίδια, αλλά έκαναν την δουλειά και πήραν ουσιαστικά με σβηστές μηχανές το τρίποντο που επιβεβαιώνει την δυναμική τους, ως διεκδικητές, έπειτα από πολλά χρόνια, του φετινού τίτλου.

ΤΟ ΓΚΟΛ
3’: Ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μάρκοβιτς έκανε άστοχη έξοδο και ο Βέρμπιτς με κεφαλιά σε άδεια εστία έγραψε το 1-0.

Η μικρογραφία
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0
Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης
Σκόρερ: 3′ Βέρμπιτς.
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Πέρεθ, Χάμοντ, Βήχος, Μπελμόντ.
Κόκκινη: Βινίσιους (11′, 92′)

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γκάνεα (82’ Σάντσες), Σάρλια, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος, Bέρμπιτς (61’ Πέρεθ), Σπόραρ (91′ Ιωαννίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Βινίσιους, Μπάχανακ, Μεχία, Χάμοντ (46’ Σκβάρκα), Μπελμόντ (81’ Βουτσάς), Βρακάς (66’ Νίκας), Λούα Λούα (46’ Μουτίνιο), Δούμτσιος.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments