Αρχική » ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Έλειψε το γκολ στους «Ζωσιμάδες»
Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Έλειψε το γκολ στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με μαζική άμυνα στα τελευταία λεπτά πήρε την ισοπαλία με 0-0 από τον ΠΑΟΚ, που άργησε να... ξυπνήσει και το πλήρωσε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αποκρούσει τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και πήρε τον βαθμό με το 0-0 απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» στους «Ζωσιμάδες», φέρνοντας την πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε δίχως κάτι το ιδιαίτερο, με τις φάσεις να καταγράφονται με το… σταγονόμετρο. Μοναδική ουσιαστική καλή στιγμή ήταν η ευκαιρία του Τόμας στο 20′, με τον Μπακαδήμα να τον πιέζει όσο χρειαζόταν ώστε να αστοχήσει από ιδιαιτέρως πλεονεκτική θέση.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο δεκάλεπτο 60′-70′ χωρίς επιτυχία και στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα στροφές από το 80′ κι έπειτα, με τον Τσιντώτα να σώζει την εστία του σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ενώ χρειάστηκε και την τύχη στο δοκάρι του Μπίσεσβαρ στο 90’+1′.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ 0-0

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 32’ Καραχάλιος, 54’ Λώλης, 84’ Πήλιος

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Tσιντώτας – Σόρια Πήλιος Εραμούσπε Μπακαδήμας – Καραχάλιος (33’ λ. τρ. Λιάσος) Τζίνο Λώλης (58’ Ροσέρο, 80’ λ. τρ. Φοφανά) – Ριένστρα Μορέιρα Μπάλαν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Zίβκοβιτς – Σάστρε Ίνγκασον Κουλιεράκης Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο Φιλίπε Σοάρες (46’ Σβαμπ) Νάρεϊ (68’ Α. Ζίβκοβιτς) Τάισον (85’ Μπίσεσβαρ) Κωνσταντέλιας – Μπράντον Τόμας (85’ Τζίμας).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments