Αρχική » Άρης – Παναθηναϊκός 0-1: «Επαγγελματικό» διπλό…
Αθλητικά

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1: «Επαγγελματικό» διπλό…

Χωρίς να ενθουσιάσει ο Παναθηναϊκός νίκησε με το μίνιμουμ σκορ τον τραγικό -ιδίως στο β' ημίχρονο- Άρη, με τον Σπόραρ να εξελίσσεται σε «χρυσή» αλλαγή για τους «πράσινους».

Σπουδαίο διπλό κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Τετάρτης, επικρατώντας με 1-0 του πολύ κακού Άρη στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Κι όμως, η εικόνα του ματς στο α’ ημίχρονο δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση τι θα ακολουθούσε, καθώς στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης ήταν καλύτερος, με τον ΠΑΟ να καταγράφει την πρώτη του τελική προσπάθεια μόλις στο 36′.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε άρδην, με τον Άρη να αδυνατεί να απειλήσει με οποιδήποτε τρόπο και τους «πράσινους» να κερδίζουν συνεχώς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με αποκορύφωμα το γκολ του Σπόραρ στο 69′.

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά στο τελευταίο 20λεπτο, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το αποτέλεσμα που είχαν πάρει στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο ΠΑΟ παρέμεινε ισόβαθμός της ΑΕΚ στην κορυφή.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Σκόρερ: 69′ Σπόραρ

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Κίτρινες κάρτες: 26’ Οντουμπάτζο, 73’ Φαμπιάνο – 12’ Σάντσες, 62’ Σάρλια, 75’ Χουάνκαρ

Κόκκινες κάρτες: 90’+2’ Καμαρά (δεύτερη κίτρινη, η πρώτη στο 62’)

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης – Οντουμπάτζο Μαζικού (86’ Πίρσμαν) Μπράμπετς Φαμπιάνο – Ετέμπο (79’ Γκρέι) Νταρίντα – Ματέο Γκαρσία (46’ Ντουκουρέ) Πάλμα (70’ Καμάτσο) Ιτούρμπε (70’ Χριστοδουλόπουλος) – Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν – Σάντσες Σένκεφελντ Σάρλια Χουάνκαρ – Κουρμπέλης Τσέριν (90’+2’ Μάγκνουσον) Πέρεθ – Παλάσιος (70’ Μπερνάρ) Κλεϊνχέισλερ (59’ Μαντσίνι) Ιωαννίδης (59’ Σπόραρ).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments