Αρχική » Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό με Τόμας
Αθλητικά

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό με Τόμας

Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Τόμας στο 30ο λεπτό πέρασε από τον Βόλο (0-1).

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του Βόλου, με γκολ του Μπράντον Τόμας στο 30ο λεπτό και μπαίνει με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Κράτησε μπάλα, είχε υπομονή και κίνηση στο παιχνίδι του, με τον Βόλο να μην μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό ενώ δεν κέρδιζε και μπάλες για να βγάλει κόντρες.

Οι «ασπρόμαυροι» απείλησαν, έφτιαξαν φάσεις μπροστά από τον Κλέιμαν και το γκολ ήρθε στο 30ο λεπτό με τον Τόμας, μετά την πάρα πολύ ωραία συνεργασία των συμπαικτών (Άντριγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Νάρεϊ) του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν νωθρός, ο Βόλος ανέβασε τις γραμμές του και λίγο έλειψε στο 68ο λεπτό στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι να ισοφαρίσει με τον Οζέγκοβιτς αλλά ο Κουλιεράκης έσωσε και εν συνεχεία ο Σβαμπ απομάκρυνε τον κίνδυνο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ 0-1

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Σκόρερ: 30’ Τόμας

Οι συνθέσεις…

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι – Τσοκάνης (90′ Καρτάλης), Λούνα – Ντέλετιτς, Τσιρίνος (81’ Τάχατος), Πιρές (87′ Κάτσε) – Οζέγκοβιτς

ΠΑΟΚ: 
Κοτάρσκι – Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ (74’ Ντάντας), Ντάγκλας Αουγκούστο – Νάρεϊ (74’ Ελ Καντουρί), Άντριγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65’ Τάισον) – Μπράντον Τόμας (65’ Ολιβέιρα)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments